APF International heeft het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151 – 191 in Utrecht gekocht van Harbert Management Corporation en Quan Real Estate Investors. Zij hebben het gebouw begin 2019 in een portefeuille gekocht, in korte tijd optimaal verhuurd en aansluitend verkocht aan de nieuwe eigenaar.

Het kantoorgebouw aan de Euclideslaan heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 3.922 m². Tevens is het object voorzien van 36 parkeerplaatsen in de parkeergarage en 46 parkeerplaatsen op het parkeerdek. Met onder andere een langjarige verhuur aan de Parnassia Groep is het gebouw volledig verhuurd.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Rijnsweerd aan de oostkant van Utrecht, direct aan de uitvalswegen A27 en A28. Rijnsweerd kenmerkt zich door kantoorgebouwen van hoge kwaliteit waar vele financiële en zakelijke dienstverleners zich hebben gevestigd zoals PwC, EY en ASR. Op enkele minuten afstand ligt het Utrecht Science Park en de Uithof, het universiteitsterrein van Utrecht.

Verkopers Harbert en Quan werden tijdens het verkoopproces geadviseerd door Greenberg Traurig. APF International werd bij de aankoop geadviseerd door PwC, Albers en Van Tienen notarissen en Osborne Clarke.